Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag:​

Køkkenmontering med fokus på kvalitet og holdbarhed

Tim Andersen Entreprise ApS står for køkkenmontering af høj kvalitet i byerne og området omkring Gentofte, Hellerup, København og Nordsjælland.

Når det gælder montering af køkken, er kvalitet og holdbarhed altafgørende for at skabe et funktionelt køkken med en lang levetid. Vi laver holdbare og solide løsninger af kvalitetsmaterialer, så din køkkenmontering ikke har brug for en gentagelse de næste mange år.

Garanti for solid køkkenmontering i høj kvalitet

I alt vores arbejde står vi for kvalitet og professionalisme. Det gælder i særdeleshed også for vores køkkenmontering. Vores kompetente medarbejdere trækker på mange års erfaring med montering af køkken, og er således også i stand til at give kyndige råd og fagligt input omkring processen.

Er du i tvivl om materialevalg, design eller lignende, vejleder vi og kommer med løsningsforslag, så du sikres et tilfredsstillende resultat. 

Kundetilfredshed spiller en enorm rolle i vores arbejde med montering af køkken, og vi bestræber os altid på at kombinere vores faglige formåen med dine specifikke ønsker, så det går op i en højere enhed. 

Mangler du hjælp til en køkkenmontering, står vi klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud og bestil montering

Ønsker du at få et tilbud eller bestille en køkkenmontering, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 15 98 89 eller sende en e-mail til tim@t-a-e.dk.

​Tim Andersen Entreprise ApS​

Mesterlodden 16
2820 Gentofte

Telefon: 40 15 98 89

E-mail: tim@t-a-e.dk

CVR: 34202648

Tim Andersen Entreprise ApS
Mesterlodden 16
2820 Gentofte
Tlf.: 40 15 98 89
CVR: 34202648
tim@t-a-e.dk