Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag:​

Maler udfører professionelt malerarbejde

Hos Tim Andersen Entreprise ApS maler vi for både private, boligforeninger og erhverv i Gentofte, Hellerup, København og Nordsjælland. 

Når vi sender en dygtig malermester fra vores medarbejderstab ud, får dit træværk eller facade nyt liv med gode materialer og professionel håndtering. Vi maler med mange års erfaring i bagagen og står desuden klar med kyndige råd og faglige input, hvis du skulle være i tvivl om farvevalg, type af træbeskyttelse eller lignende.

Vi maler med kvalitet i fokus

Uanset opgavetype og -størrelse står vi som malerfirma for kvalitetsarbejde fra start til slut. Af konkrete maleropgaver varetager vi blandt andet:

  • Nedrivning af gammelt tapet samt opsætning af nyt filt
  • Maling af vinduer
  • Facademaling og maling af udvendigt træværk
  • Maling af sommer- og fritidshus​

Vi maler desuden udendørs såvel som indendørs. Vi er din lokale professionelle maler og er særdeles konkurrencedygtige på både pris og tidsramme. 

Vores kvalitetsstandarder og fornuftige priser har givet os et fast klientel af tilbagevendende, tilfredse kunder, og vi kan utvivlsomt også gøre et godt stykke arbejde for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en professionel malermester, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 15 98 89 eller sende en e-mail til tim@t-a-e.dk.

​Tim Andersen Entreprise ApS​

Mesterlodden 16
2820 Gentofte

Telefon: 40 15 98 89

E-mail: tim@t-a-e.dk

CVR: 34202648

Tim Andersen Entreprise ApS
Mesterlodden 16
2820 Gentofte
Tlf.: 40 15 98 89
CVR: 34202648
tim@t-a-e.dk