Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag:​

Murer udfører alt murerarbejde

Tim Andersen Entreprise ApS er dit lokale murerfirma, hvis du bor i eller omkring Gentofte, Hellerup, København eller Nordsjælland. 

Sender vi en murer fra vores medarbejderstab ud til dig, garanteres du en energisk og yderst kompetent murermester, der kan klare en lang række opgaver inden for faget. Når vi murer, kombinerer vi det gode håndværk med kvalitetsprodukter og kreative løsninger, der matcher den enkelte kundes behov.

Din murer med mere

Som murermester arbejder man med mange forskellige materialer og opgaver, der varierer vidt og bredt i type og størrelse. Vi står for kvalitet og professionalisme, uanset hvilken form for murerarbejde du efterspørger.  Din lokale murer hos Tim Andersen Entreprise ApS varetager blandt andet opgaver med:

  • Flisearbejde i badeværelser og køkkener
  • Renovering af kældre
  • Støbning af gulve
  • Pudsning af facader

Er du i tvivl om, hvilken slags murer du har behov for, er vi behjælpelige med råd og vejledning på baggrund af omfattende kompetencer og erfaring på området. 

Vi bestræber os altid på at opnå fuld kundetilfredshed, hvilket betyder, at vores kunder ofte er tilbagevendende. 

Men vi sender hjertens gerne også en murer ud eller udarbejder et tilbud til dig, der er ny i kundekredsen, og vi garanterer god behandling og solide løsninger. 

Kontakt os angående dit murerarbejde

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og tage imod nye opgaver. Tøv ikke med at kontakte dit lokale murerfirma på telefon 40 15 98 89 eller send en e-mail til tim@t-a-e.dk.

​Tim Andersen Entreprise ApS​

Mesterlodden 16
2820 Gentofte

Telefon: 40 15 98 89

E-mail: tim@t-a-e.dk

CVR: 34202648

Tim Andersen Entreprise ApS
Mesterlodden 16
2820 Gentofte
Tlf.: 40 15 98 89
CVR: 34202648
tim@t-a-e.dk