Få et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag:​

Tømrer udfører alsidigt tømrerarbejde

Tim Andersen Entreprise ApS er din lokale tømrermester i området omkring Gentofte, Hellerup, København og hele Nordsjælland. Har du brug for en tømrer, står vores kompetente og dygtige medarbejdere klar til at udføre alle tænkelige opgaver inden for faget. 

Som tømrer er det vigtigt at have øje for holdbarhed og detalje, og vi står for solide, langvarige løsninger og kvalitet helt ned til den mindste detalje. Med professionalisme, arbejdsomhed og gode priser har vi skabt et omfattende klientel af tilfredse kunder i hovedstaden og i Nordsjælland. 

Står du og mangler et dygtigt tømrerfirma eller snedker, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hvorfor vælge os som din tømrer?

Hos Tim Andersen Entreprise ApS går vi til små såvel som store projekter med ildhu og faglig kyndighed. Kan vi ikke tilbyde en tømrer inden for et specifikt fagområde, har vi et stort netværk af dygtige underleverandører og samarbejdspartnere at trække på.

Vi tager hovedsageligt hånd om bygningsrenovering af forskellig art, men varetager blandt meget andet også:

  • Opsætning af nye gipsvægge og -lofter
  • Montering af køkkener
  • Udskiftning og montering af vinduer og døre
  • Montering af træterrasser
  • Andet tømrerarbejde


Vi står for alsidighed og kvalitet i alle henseender, så du kan trygt samarbejde med os, næste gang du har brug for en tømrer til et byggeprojekt. 

Kontakt os og hør mere om vores tømrerarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale tømrermester for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig på telefon 40 15 98 89 eller skriv en e-mail til tim@t-a-e.dk.

​Tim Andersen Entreprise ApS​

Mesterlodden 16
2820 Gentofte

Telefon: 40 15 98 89

E-mail: tim@t-a-e.dk

CVR: 34202648

Tim Andersen Entreprise ApS
Mesterlodden 16
2820 Gentofte
Tlf.: 40 15 98 89
CVR: 34202648
tim@t-a-e.dk